Skriverier

Tanker, historier og idéer

Boliger i Galgeberget på Hamar

Er det forsvarlig?

Det er ingen tvil om at fremtiden til Hamar består av å klemme inne flere folk på mindre plass. Hamar som by og kommune opplever stor vekst. Og folk vil bo sentrumsnært. Så nært at de slipper å bruke bil men lett kan komme seg til sentrum ved sykkel eller offentlig transport.

Pure Highway 400 DAB

En kort video

Siden bilen min ikke har innebygd DAB men integrert kart, radio, CD, bluetooth, handsfree osv. som en del av hele pakka så ble løsningen en DAB-adapter.

Lenke →

Kort innføring i BEM →

Unngå kaos når du stilsetter egne elementer.

Et kort innlegg jeg har skrevet for bransjebloggen 3min.io om BEM-metodikken.

Clas Ohlson powerbank

Unboxingvideo

Ingenting er så kjip som å gå tom for strøm på mobilen, kameraet eller nettbrettet når det passer minst. Jeg testet en powerbank fra Clas Ohlson og i denne videoen pakker jeg den ut. Litt forvirret med rekkefølgen?

Boya BY-MM1

Unboxingvideo

Siden min Røde VideoMic GO ble forstyrret av wifi-signalet fra kameraet mitt og ga dårlig lyd så bestilte jeg meg en rimelig mikrofon fra AliExpress. Her har jeg en kort video hvor jeg forklarer bakgrunnen og pakker opp den nye mikrofonen.

La oss asfaltere Klukhagan

Jeg må vel ærlig innrømme at jeg er svært farget av mitt syn på at Hamar bør beholde flyplassen. Men la oss leke litt med tanken da at flyplassen blir historie, samfunnsnytten til flyplassen blir side satt og opp spretter det rekkehus og blokker med asfalterte veier og gangstier.

Bare en frontend-utvikler

Har du hørt det før? At de som jobber med frontend er en lavere kaste enn de som titulere seg som fullstack-utvikler, APP-utvikler eller [sett-inn-buzzword]-utvikler.